Kontakt

slobodankasasa@gmail.com

POZIV ZA SARADNJU

Poštovane kolege, svrha postojanja ovog sajta  je, pre svega, uspostavljanje komunikacije između arhivista u Srbiji, ali i u regionu, razmena mišljenja o stručnim pitanjima, iznošenje iskustava itd. Pozivamo Vas da nam šaljete vaše priloge o svim problemima struke, iskustvima u radu i slično.

Ukoliko imate informacije o događajima u struci, naučnim i stručnim skupovima, savetovanjima, kod nas ili u inostranstvu, a koje želite da podelite sa drugim kolegama, ukoliko želite da prezentujete dobar primer iz Vašeg ili nekog drugog arhiva, obavestite nas o izložbama, publikacijama i sl., to možete učiniti na ovom mestu. 

Ukoliko dobro vladate stranim jezicima, doprinesite podizanju nivoa stručnih saznanja svih nas, tako što ćete dostavljati prikaze stručnih publikacija, članaka, sajtova ili napisati zanimljive priloge o arhivskim institucijama u inostranstvu.

Vaše  priloge šaljite elektronskom poštom na adresu: slobodankasasa@gmail.com  Trudićemo se da budu objavljeni u što kraćem roku. Na kraju svakog članka možete ostavljati komentare, primedbe i sugestije, postavljati pitanja i dr, a koja su vezana za sadržinu tog članka.  Ukoliko želite da pokrenete neku novu  temu, pošaljite nam svoj predlog sa obrazloženjem.

Odgovornost za tačnost podataka i sadržaja koji se iznose na ovom blogu snose njihovi autori.  Molimo da u komunikaciji  sačuvate dostojanstvo zaposlenih u kulturi. Uvredljivi i zluradi komentari neće biti objavljivani. Vaši lični podaci neće biti objavljivani. Komentare i poruke možete ostaviti i pod pseudonimom koji izaberete.

Jedan odgovor na “Kontakt

  1. Radomir Popovic

    Odlican sajt. Pohvala za zalaganje i entuzijazam koleginici Cvetkovic.
    dr Radomir J. Popovic, Istorijski institut.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s